Koncepció

Az utazás élménye!

Érezd a szabadságot, miközben felfedezed Budapest szépségét egy új, környezetbarát módon. A Twizy fedélzetén a 8 híd városában lehetőséged nyílik felfedezni megannyi műemléket, kilátót és nevezetes helyet.

Ez a legjobb módja annak, hogy felfedezd Budapestet, hiszen annak ellenére, hogy a végletekig csendes autó, nem marad észrevétlen az utakon.

A self-drive túrák teljes szabadságot adnak abban, hogy melyik nevezetességet látogasd meg és hogy a saját tempódban fedezhesd fel a várost.

100% szórakozás, 0% kibocsátás!

A Twizy kapacitása 2 fő és nagyon könnyen vezethető, illetve játszi könnyedséggel lehet vele parkolni.

Automata sebességváltójával maximális vezetési élményt nyújt. A hatótávja 80 km. Maximum sebessége 80 km/óra, az 50 km/órát 6,1 másodperc alatt elérve. A Twizy teljesen elektromos, üzemanyag költségek nélkül.

Éld át és ess szerelembe Budapesttel, tapasztald meg ezt az egyedi élményt egy nyugodt és környezettudatos módon. Mindenféle károsanyagkibocsátás és zaj nélkül, evvel a kicsi és barátságos kocsival utánozhatatlan a városnézés.

A vezetési élmény új formája!

A BMW i3 több, mint egy autó. A modell bizonyítéka annak, hogy a felelősségteljes gondolkodás és a vezetési élmény ötvözete tökéletes egészet képes létrehozni. Itt van hát az ideje, hogy te is jó példával járj mások előtt – valamint, hogy megtapasztald a vezetési élmény új formáját.

A BMW i3 4 fő befogadására alkalmas és teljesen elektromos hatótávolsága 130 kilométer – ezzel tökéletes jármű mindennapi használatra.

A BMW i3-mal messzebb juthatsz, mint gondolnád. Egy autós átlagosan 35–50 kilométert tesz meg naponta. Így tehát normál hétköznapi körülmények között a BMW i3 átlagos 130 kilométeres, tisztán elektromos hatótávolsága tökéletesen elegendő.

Kapcsolat

Amennyiben bármi kérdés merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem olvasható? Kattintson ide egy új képért. captcha txt

Kezdje el begépelni a keresett szöveget és nyomjon entert a kereséshez